Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g2000g1300kcal32g300g2g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g1400g1330kcal280g0g23.8g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g800g640kcal4g56g48g8g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g410g595kcal67.7g6.2g34.9g0.4g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g90g68kcal2g13g0.8g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g10g6kcal0.1g1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g30g98kcal3g15g3g3g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g8071kcal777.6g782.4g225g22.8g
Valittu annoskoko5600g4036kcal388.8g391.2g112.5g11.4g
Annoskoko puolitettuna2800g2018kcal194.4g195.6g56.3g5.7g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449