Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g286g186kcal4.6g42.9g0.3g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g200g190kcal40g0g3.4g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g114g91kcal0.6g8g6.9g1.1g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g59g85kcal9.7g0.9g5g0.1g
Suola, annos 3g8.6g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g13g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g1.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g4.3g14kcal0.4g2.1g0.4g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 114g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1600g1153kcal111.2g111.8g32.2g3.2g
Valittu annoskoko800g576kcal55.6g55.9g16.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna400g288kcal27.8g28g8.1g0.8g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449