Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 800g1150kcal128g0g71.2g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g57g164kcal1.5g30.4g4g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton267g427kcal21.3g10.7g34.7g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g3481kcal301.6g82.2g219.8g0g
Valittu annoskoko1128g1740kcal150.8g41.1g109.9g0g
Annoskoko puolitettuna564g870kcal75.4g20.6g55g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484