Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1200g1725kcal192g0g106.8g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g86g246kcal2.3g45.6g6g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton400g640kcal32g16g52g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g5221kcal452.6g123.2g329.6g0g
Valittu annoskoko1692g2611kcal226.3g61.6g164.8g0g
Annoskoko puolitettuna846g1305kcal113.2g30.8g82.4g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484