Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1400g2012kcal224g0g124.6g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g100g287kcal2.7g53.2g7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton467g747kcal37.3g18.7g60.7g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g6091kcal528g143.8g384.6g0g
Valittu annoskoko1974g3046kcal264g71.9g192.3g0g
Annoskoko puolitettuna987g1523kcal132g36g96.2g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484