Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1600g2299kcal256g0g142.4g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g115g328kcal3.1g60.8g8g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton533g853kcal42.7g21.3g69.3g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g6961kcal603.6g164.2g439.4g0g
Valittu annoskoko2256g3481kcal301.8g82.1g219.7g0g
Annoskoko puolitettuna1128g1740kcal150.9g41.1g109.9g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484