Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1800g2587kcal288g0g160.2g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g129g369kcal3.5g68.4g9g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton600g960kcal48g24g78g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g7831kcal679g184.8g494.4g0g
Valittu annoskoko2538g3916kcal339.5g92.4g247.2g0g
Annoskoko puolitettuna1269g1958kcal169.8g46.2g123.6g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484