Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 200g287kcal32g0g17.8g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g14g41kcal0.4g7.6g1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton67g107kcal5.3g2.7g8.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g870kcal75.4g20.6g55g0g
Valittu annoskoko282g435kcal37.7g10.3g27.5g0g
Annoskoko puolitettuna141g218kcal18.9g5.2g13.8g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.7g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484