Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 300g431kcal48g0g26.7g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g22g62kcal0.6g11.4g1.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton100g160kcal8g4g13g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana846g1305kcal113.2g30.8g82.4g0g
Valittu annoskoko423g653kcal56.6g15.4g41.2g0g
Annoskoko puolitettuna212g326kcal28.3g7.7g20.6g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389484