Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklaavaahto

Erottele keltuaiset ja valkuaiset.

Vatkaa keltuainen sokerin kanssa vaahdoksi.

Sulata suklaa ja anna jäähtyä hieman.

Lisää huoneenlämpöinen maitorahka sekaan.

Sekoita keltuaissokerivaahto sekaan varovasti nostellen.

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää muun seoksen sekaan varovasti nostellen.

Jäähdytä jääkaapissa n. 30 min.

Kattiina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,363g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Taloussuklaa, Fazer13g64kcal0.5g7g3.8g0.7g
Sokeri13g51kcal0g12.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana230g394kcal20.4g49.4g12.6g1.4g
Valittu annoskoko115g197kcal10.2g24.7g6.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna58g99kcal5.1g12.4g3.2g0.4g
Arvot/100g100g172kcal8.9g21.5g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38958