Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g625g813kcal6.3g6.3g6.3g6.3g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g38g143kcal0.4g34.5g0.2g0g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g2582kcal24.6g149.2g52g19.2g
Valittu annoskoko1460g1291kcal12.3g74.6g26g9.6g
Annoskoko puolitettuna730g646kcal6.2g37.3g13g4.8g
Arvot/100g100g88kcal0.8g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026