Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g875g1138kcal8.8g8.8g8.8g8.8g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.8g0.7g2g
Sipuli (kuorittu)158g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g53g200kcal0.5g48.3g0.3g0g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g3615kcal34.2g209g72.8g27g
Valittu annoskoko2044g1808kcal17.1g104.5g36.4g13.5g
Annoskoko puolitettuna1022g904kcal8.6g52.3g18.2g6.8g
Arvot/100g100g88kcal0.8g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026