Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g2000g2600kcal20g20g20g20g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g120g456kcal1.2g110.4g0.6g0g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9340g8260kcal78.2g477.4g165.8g61.4g
Valittu annoskoko4670g4130kcal39.1g238.7g82.9g30.7g
Annoskoko puolitettuna2335g2065kcal19.6g119.4g41.5g15.4g
Arvot/100g100g88kcal0.8g5.1g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026