Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g700g2450kcal91g483g17.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 185g351kcal50.2g0g16.7g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]185g222kcal22.2g3.7g13g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g100g388kcal33g0g28.4g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Polar-juusto 15%100g260kcal31g0g15g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g45g61kcal0.4g14.3g0.1g0g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3914g8549kcal499.6g1107.4g234.2g5g
Valittu annoskoko1957g4275kcal249.8g553.7g117.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna979g2137kcal124.9g276.9g58.6g1.3g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547