Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Bataatti, kuorittu 726g588kcal11.4g122.2g0.4g21.8g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 400g107kcal13.2g12.4g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki200g130kcal26g4.2g0.6g0g
Polar-juusto 15%150g390kcal46.5g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g4300kcal391g291.6g161.4g48.2g
Valittu annoskoko2176g2150kcal195.5g145.8g80.7g24.1g
Annoskoko puolitettuna1088g1075kcal97.8g72.9g40.4g12.1g
Arvot/100g100g99kcal9g6.7g3.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814