Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400g1282kcal107.1g0g95.8g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500g175kcal7g36g1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 750g135kcal4.2g18.8g3g5.2g
Palsternakka 60g38kcal0.3g7.1g0.2g2.7g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g125g25kcal0.8g4.4g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g3365kcal241.4g142.2g201.2g22.6g
Valittu annoskoko1935g1683kcal120.7g71.1g100.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna968g841kcal60.4g35.6g50.3g5.7g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929