Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Paistettu jauheliha

400 grammaa naudan jauhelihaa 10%
n.150 gramman sipuli
1 tl suolaa
0,5 tl pippurisekoitusta
1 rkl rapsiöljyä
2 dl vettä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)147g40kcal1.9g7.1g0.3g2.5g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g1715kcal156g15g110.6g5.6g
Valittu annoskoko768g858kcal78g7.5g55.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna384g429kcal39g3.8g27.7g1.4g
Arvot/100g100g112kcal10.2g1g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391022