Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi650g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g11g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 50g114kcal6.7g7.7g2.3g18.8g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.8g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2782g4884kcal145.8g973.4g20.2g83.2g
Valittu annoskoko1391g2442kcal72.9g486.7g10.1g41.6g
Annoskoko puolitettuna696g1221kcal36.5g243.4g5.1g20.8g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391248