Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g333g266kcal5g22.3g16.7g0g
Munakoiso 266g60kcal1.3g8.3g0.5g6.7g
Kesäkurpitsa zucchini 333g60kcal1.9g8.3g1.3g2.3g
Broccoli 200 g133g28kcal4.4g2.5g0.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.7g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 14g3.2kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Parmesaani (Joku), annos 30g8g31kcal1.9g0g2.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)10g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g1040kcal29.4g83.2g59.8g18.6g
Valittu annoskoko1104g520kcal14.7g41.6g29.9g9.3g
Annoskoko puolitettuna552g260kcal7.4g20.8g15g4.7g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378