Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g583g466kcal8.7g39g29.1g0g
Munakoiso 466g104kcal2.3g14.5g0.9g11.7g
Kesäkurpitsa zucchini 583g105kcal3.3g14.6g2.3g4.1g
Broccoli 200 g233g49kcal7.7g4.4g1.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 8.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 25g5.5kcal0.3g0.4g0.1g0.6g
Parmesaani (Joku), annos 30g14g54kcal3.4g0g4.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)18g126kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g1820kcal51.4g145.8g104.4g32.8g
Valittu annoskoko1932g910kcal25.7g72.9g52.2g16.4g
Annoskoko puolitettuna966g455kcal12.9g36.5g26.1g8.2g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378