Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g666g533kcal10g44.6g33.3g0g
Munakoiso 533g119kcal2.7g16.5g1.1g13.3g
Kesäkurpitsa zucchini 666g120kcal3.7g16.7g2.7g4.7g
Broccoli 200 g266g56kcal8.8g5.1g1.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 9g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.3g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 28g6.3kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Parmesaani (Joku), annos 30g16g61kcal3.8g0g5.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)20g144kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4416g2080kcal58.8g166.8g119.8g37.4g
Valittu annoskoko2208g1040kcal29.4g83.4g59.9g18.7g
Annoskoko puolitettuna1104g520kcal14.7g41.7g30g9.4g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378