Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g749g600kcal11.2g50.2g37.5g0g
Munakoiso 600g134kcal3g18.6g1.2g15g
Kesäkurpitsa zucchini 749g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Broccoli 200 g300g63kcal9.9g5.7g1.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 11g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 32g7.1kcal0.4g0.5g0.2g0.8g
Parmesaani (Joku), annos 30g18g69kcal4.3g0g5.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)23g162kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g2340kcal66g187.4g134.6g42g
Valittu annoskoko2484g1170kcal33g93.7g67.3g21g
Annoskoko puolitettuna1242g585kcal16.5g46.9g33.7g10.5g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378