Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g83g67kcal1.2g5.6g4.2g0g
Munakoiso 67g15kcal0.3g2.1g0.1g1.7g
Kesäkurpitsa zucchini 83g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Broccoli 200 g33g7kcal1.1g0.6g0.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 3.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g2g7.7kcal0.5g0g0.7g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g260kcal7.2g21g15g4.8g
Valittu annoskoko276g130kcal3.6g10.5g7.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna138g65kcal1.8g5.3g3.8g1.2g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378