Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g833g666kcal12.5g55.8g41.6g0g
Munakoiso 666g149kcal3.3g20.6g1.3g16.7g
Kesäkurpitsa zucchini 833g150kcal4.7g20.8g3.3g5.8g
Broccoli 200 g333g70kcal11g6.3g1.7g0g
Mineraalisuola keskiarvo 12g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 35g7.9kcal0.5g0.6g0.2g0.8g
Parmesaani (Joku), annos 30g20g77kcal4.8g0g6.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)25g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g2600kcal73.6g208.2g149.4g46.6g
Valittu annoskoko2760g1300kcal36.8g104.1g74.7g23.3g
Annoskoko puolitettuna1380g650kcal18.4g52.1g37.4g11.7g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378