Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1000g800kcal15g67g50g0g
Munakoiso 800g179kcal4g24.8g1.6g20g
Kesäkurpitsa zucchini 1000g181kcal5.6g25g4g7g
Broccoli 200 g400g84kcal13.2g7.6g2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 14g0.2kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g5g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 42g10kcal0.6g0.7g0.3g1g
Parmesaani (Joku), annos 30g24g92kcal5.8g0g7.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)30g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6630g3123kcal88.4g250.2g179.8g56g
Valittu annoskoko3315g1562kcal44.2g125.1g89.9g28g
Annoskoko puolitettuna1658g781kcal22.1g62.6g45g14g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378