Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g167g133kcal2.5g11.2g8.3g0g
Munakoiso 133g30kcal0.7g4.1g0.3g3.3g
Kesäkurpitsa zucchini 167g30kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
Broccoli 200 g67g14kcal2.2g1.3g0.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 7g1.6kcal0.1g0.1g0g0.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g4g15kcal1g0g1.3g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)5g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g520kcal14.8g41.8g29.8g9.4g
Valittu annoskoko552g260kcal7.4g20.9g14.9g4.7g
Annoskoko puolitettuna276g130kcal3.7g10.5g7.5g2.4g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378