Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g250g200kcal3.7g16.7g12.5g0g
Munakoiso 200g45kcal1g6.2g0.4g5g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Broccoli 200 g100g21kcal3.3g1.9g0.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 11g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Parmesaani (Joku), annos 30g6g23kcal1.4g0g2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)7.5g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g780kcal21.8g62.4g45g14g
Valittu annoskoko828g390kcal10.9g31.2g22.5g7g
Annoskoko puolitettuna414g195kcal5.5g15.6g11.3g3.5g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378