Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sienijuustokeitto

1. puhdista, silppua sienet; hienonna sipuli
2. sienet ilman rasvaa kattilaan ja kuumenna kunnes neste on haihtunut
3. lisää sipuli ja voi, kuullota 5min
4. lisää vehnäjauhot ja ½ vedestä, kiehauta
5. lisää loppuvesi, murskatut viherpippurit (4rkl), balsamietikka; keitä 5min
6. lisää ruokakermat, lämmitä; pinnalle persiljaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g500g150kcal5g20g1.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g15g14kcal0.2g2.7g0g0g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g200g340kcal5g12g30g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g200g360kcal5g14g30g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3870g2522kcal43.2g168.4g172.6g8.4g
Valittu annoskoko1935g1261kcal21.6g84.2g86.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna968g631kcal10.8g42.1g43.2g2.1g
Arvot/100g100g65kcal1.1g4.4g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391430