Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 430g278kcal6.9g56.7g0.7g3.7g
Porkkana 185g61kcal1.1g10.3g0.4g4.7g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%280g476kcal27.4g20.7g30.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1300g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4510g1673kcal73.4g182.4g64.2g18.6g
Valittu annoskoko2255g836kcal36.7g91.2g32.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna1128g418kcal18.4g45.6g16.1g4.7g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849