Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen590g183kcal2.4g37.8g1.2g8.9g
Luumu kivetön, kuivattu 250g509kcal10.5g94g2.1g21.5g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala200g640kcal30g118g5.2g20g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Ruokasooda 23g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g80g480kcal19.2g5.3g43.2g0g
Ruokosokeri300g1223kcal0g299.7g0g0g
Neilikka, annos 4g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g5g17kcal0.5g2.9g0.3g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Piimä AB Acidophilus Valio200g106kcal6.4g9g5g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g10687kcal172g1376.8g478.8g113.6g
Valittu annoskoko2000g5344kcal86g688.4g239.4g56.8g
Annoskoko puolitettuna1000g2672kcal43g344.2g119.7g28.4g
Arvot/100g100g267kcal4.3g34.4g12g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392082