Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Broilerkeitto

Kuutioi lanttu, porkkana ja perunat ja laita kiehumaan veteen, johon lisäät mustapippurit, kasvisliemi(tai kanaliemi) kuution puolikkaan.

Viipaloi purjo ja kuullota niitä pannulla pienessä öljytilkassa pehmeiksi.

Leikkaa rintafileet kuutioiksi ja paista pannulla niihin pinta.

Lisää purjo ja kanalihat keittoon ja anna kiehua kannen alla n. 20-30min.

Lisää ruokakerma anna kiehahtaa ja tarkista suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Narda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 340g364kcal78.5g0g5.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.8g32.5g0.3g2.3g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%250g400kcal6.8g6.8g37.5g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Kasvisliemikuutio 5g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2209g2033kcal185.2g106.6g89.8g18.4g
Valittu annoskoko1105g1016kcal92.6g53.3g44.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna552g508kcal46.3g26.7g22.5g4.6g
Arvot/100g100g92kcal8.4g4.8g4.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392164