Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 33g44kcal0.9g1.1g4g0g
Kananmuna 50g(kpl)17g21kcal1.8g0.1g1.5g0g
Korppujauho 8.3g31kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Tomaatti, tuore17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana302g425kcal33g16.8g24.8g1.6g
Valittu annoskoko151g213kcal16.5g8.4g12.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna76g106kcal8.3g4.2g6.2g0.4g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425