Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha667g1108kcal126.8g0g66.7g0g
Sipuli 92g28kcal1.1g4.4g0.2g1.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 334g442kcal8.8g10.7g40g0g
Kananmuna 50g(kpl)167g210kcal18.4g0.5g15g0g
Korppujauho 83g306kcal8.8g62.5g0.9g4.4g
Tomaatti, tuore167g34kcal1g6.3g0.5g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3020g4254kcal329.8g168.8g246.6g16.6g
Valittu annoskoko1510g2127kcal164.9g84.4g123.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna755g1063kcal82.5g42.2g61.7g4.2g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425