Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g48g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3620g5099kcal395.2g202.4g295.6g20g
Valittu annoskoko1810g2549kcal197.6g101.2g147.8g10g
Annoskoko puolitettuna905g1275kcal98.8g50.6g73.9g5g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425