Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha134g222kcal25.4g0g13.3g0g
Sipuli 18g5.6kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 67g88kcal1.8g2.1g8g0g
Kananmuna 50g(kpl)33g42kcal3.7g0.1g3g0g
Korppujauho 17g61kcal1.8g12.5g0.2g0.9g
Tomaatti, tuore33g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana604g851kcal66.2g33.8g49.2g3.4g
Valittu annoskoko302g425kcal33.1g16.9g24.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna151g213kcal16.6g8.5g12.3g0.9g
Arvot/100g100g141kcal11g5.6g8.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425