Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 100g132kcal2.6g3.2g12g0g
Kananmuna 50g(kpl)50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Tomaatti, tuore50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana906g1276kcal98.6g50.6g74.2g5g
Valittu annoskoko453g638kcal49.3g25.3g37.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna227g319kcal24.7g12.7g18.6g1.3g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425