Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha267g443kcal50.7g0g26.7g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 134g177kcal3.5g4.3g16g0g
Kananmuna 50g(kpl)67g84kcal7.3g0.2g6g0g
Korppujauho 33g122kcal3.5g25g0.3g1.8g
Tomaatti, tuore67g14kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1208g1701kcal131.8g67.6g98.6g6.6g
Valittu annoskoko604g851kcal65.9g33.8g49.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna302g425kcal33g16.9g24.7g1.7g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425