Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g665kcal76.1g0g40g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200g265kcal5.3g6.4g24g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Korppujauho 50g183kcal5.3g37.5g0.5g2.7g
Tomaatti, tuore100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1812g2552kcal198g101.2g147.8g10g
Valittu annoskoko906g1276kcal99g50.6g73.9g5g
Annoskoko puolitettuna453g638kcal49.5g25.3g37g2.5g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.6g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425