Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g902g1579kcal171.4g0g99.3g0g
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Porkkana 90g30kcal0.6g5g0.2g2.3g
Maustepippuri, annos 1g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g3329kcal348.4g27.8g199.8g11.2g
Valittu annoskoko1188g1664kcal174.2g13.9g99.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna594g832kcal87.1g7g50g2.8g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392718