Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g150g263kcal28.6g0g16.5g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana396g555kcal58g4.6g33g1.8g
Valittu annoskoko198g277kcal29g2.3g16.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna99g139kcal14.5g1.2g8.3g0.5g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392718