Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g1504g2632kcal285.7g0g165.4g0g
Sipuli 188g57kcal2.3g9g0.4g3.2g
Lanttu 125g36kcal1.3g5.8g0.4g2.3g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Maustepippuri, annos 1g6.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g5548kcal580.4g46.4g333.2g18.6g
Valittu annoskoko1980g2774kcal290.2g23.2g166.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna990g1387kcal145.1g11.6g83.3g4.7g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392718