Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g2400g4200kcal456g0g264g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Porkkana 240g79kcal1.5g13.3g0.5g6.1g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g8854kcal926.4g73.8g531.6g29.6g
Valittu annoskoko3160g4427kcal463.2g36.9g265.8g14.8g
Annoskoko puolitettuna1580g2214kcal231.6g18.5g132.9g7.4g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392718