Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g451g790kcal85.7g0g49.6g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.2g
Maustepippuri, annos 1g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1664kcal174.2g13.8g99.8g5.8g
Valittu annoskoko594g832kcal87.1g6.9g49.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna297g416kcal43.6g3.5g25g1.5g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392718