Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g600g1050kcal114g0g66g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1580g2214kcal231.6g18.4g132.6g7.4g
Valittu annoskoko790g1107kcal115.8g9.2g66.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna395g553kcal57.9g4.6g33.2g1.9g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392718