Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g752g1316kcal142.9g0g82.7g0g
Sipuli 94g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Maustepippuri, annos 1g3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g2774kcal290.4g23.2g166.6g9.2g
Valittu annoskoko990g1387kcal145.2g11.6g83.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna495g694kcal72.6g5.8g41.7g2.3g
Arvot/100g100g140kcal14.7g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392718