Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g400g168kcal6.4g34.4g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g250g68kcal2g12.8g1g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4790g2704kcal225.6g113.8g147.8g21.8g
Valittu annoskoko2395g1352kcal112.8g56.9g73.9g10.9g
Annoskoko puolitettuna1198g676kcal56.4g28.5g37g5.5g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757