Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 450g754kcal97.9g0g40.4g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen100g720kcal0g0g80g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g2992kcal197.8g7.6g241.2g2.8g
Valittu annoskoko660g1496kcal98.9g3.8g120.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna330g748kcal49.5g1.9g60.3g0.7g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037