Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g520g910kcal98.8g0g57.2g0.5g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1000g400kcal10g81g3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g560g157kcal6.2g26.9g2.2g16.8g
Kananmuna, omega, kuoreton 226g313kcal28.3g0.7g22.1g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g500g325kcal10g16.5g23g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6812g4244kcal308.2g256.6g215.2g37.6g
Valittu annoskoko3406g2122kcal154.1g128.3g107.6g18.8g
Annoskoko puolitettuna1703g1061kcal77.1g64.2g53.8g9.4g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393603