Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sieni/papu/fetasalaatti

Kaikki vain sekaisin keskenään..

Hyvä tulee..

En ole mitenkään lämmitellyt papuja, ovat mielestäni hyviä sellaisenaan.

Olen kuitenkin huuhdellut niistä enimmät suolamössöt pois ennen salaattiin lisäämistä.

Älyttömästi on kuituja ja hyvin proteiinia, vaikka ei tippaakaan lihaa.

Fetajuustokaan ei ole pakollinen, eikä maku kärsi.

Aika suolainen on nimittäin tämä versio.

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni säilötty Rainbow19g2.9kcal0.4g0.3g0g0.5g
Kidneypapu, suolaliemessä44g49kcal3.4g8g0.2g3.5g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )8.3g4.2kcal0g1g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g8.3g9kcal1.5g0.2g0.2g0g
Persilja8.3g1kcal0.1g0.1g0g0.7g
Paprika keltainen, annos 40g4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku (Kela 1989), annos 100g20g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaatti, tuore33g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Lehtisalaatti (Kela 1989), annos 100g13g1.4kcal0.2g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana317g154kcal11.8g23g1g11.6g
Valittu annoskoko158g77kcal5.9g11.5g0.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna79g39kcal3g5.8g0.3g2.9g
Arvot/100g100g49kcal3.7g7.3g0.3g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=39369