Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1500g525kcal24g103.5g1.5g21g
Tomaattimehu Valio1000g200kcal10g40g0g0g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g15g6.8kcal0.3g1.2g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)400g340kcal4g14g28g0g
Katkarapu 540g369kcal78g0g5.9g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g570g542kcal45.6g79.8g4g45.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8432g4343kcal333g505.4g102.6g139.8g
Valittu annoskoko4216g2172kcal166.5g252.7g51.3g69.9g
Annoskoko puolitettuna2108g1086kcal83.3g126.4g25.7g35g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378